Ο Λεωνίδας Μπρικιάτης είναι, μεταξύ άλλων, ερευνητής της εξέλιξης της ζωής και του γήινου φυσικού περιβάλλοντος. Αποτελέσματα των ερευνών του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος τους παραμένει αδημοσίευτο. Μέρος αυτών των αποτελεσμάτων παρουσιάζεται περιληπτικά στο βιβλίο " Η Υπόθεση του Αιγαιανθρώπου Ι".
(Πηγή: "Εκδόσεις Aegeanman", 2025)
Γνωρίζετε ότι ολοένα και περισσότερες παλαιοντολογικές έρευνες συντείνουν στο συμπέρασμα ότι τα απολιθώματα του ~9,5 εκατομμυρίων ετών Ουρανοπιθήκου από τη Μακεδονία, και ειδικότερα του ~7,2 εκατομμυρίων ετών Γραικοπιθήκου από την Αττική, αποτελούν τα παλαιότερα μέλη της ανθρώπινης καταγωγής;
€35,00€31,50
Αποστολή μέσω Box Now
Άμεση παράδοση 24ώρες το 24ωρο στο Locker της επιλογής σου!
Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική
Για αποστολές στην Πανελλαδικά με Γενική Ταχυδρομική στον χώρο σου.
Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.