Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Παλιά τιμή: €45,00
€40,50
Δωρεάν αποστολή

Ο δέκατος τρίτος τόμος [Συμπληρωματικός] του Νέου Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας από τον Ιερομόναχο Μακάριο Σιμωνοπετρίτη.

Ο τόμος αυτός συμπληρώνει το δωδεκάτομο έργο του Νέου Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας, περιλαμβάνοντας βίους αγίων που αναγνωρίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Σε μια εποχή πνευματικής σύγχυσης, οι νεοφανείς άγιοι –άνθρωποι της εποχής μας, γεμάτοι θεία χάρη και αγάπη για τον Χριστό– φανερώνουν με την παρουσία τους ότι η Εκκλησία παραμένει ζωντανή και ότι η κλήση στην αγιότητα δεν έχει παύσει. Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, ο Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής, ο Άγιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης και τόσοι άλλοι σύγχρονοι πατέρες έγιναν φώτα στον κόσμο και στήριγμα για τον λαό του Θεού.

Με πίστη στην αδιάκοπη αύξηση του Σώματος του Χριστού, η έκδοση αυτή προτείνει μια ενσώματη μαρτυρία: η Εκκλησία ζει, προσεύχεται, και τιμά εκείνους που «ἐστάθησαν ἐνώπιον τοῦ Θρόνου τοῦ Ἀρνίου», συνεχίζοντας να προσφέρει στους πιστούς παραδείγματα, μεσίτες και φίλους Θεού.

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικούΤιμή χαρακτηριστικού
Ημερομηνία Έκδοσης7/2025
Σελίδες552
Διαστάσεις25χ17
ΕξώφυλλοΣκληρό εξώφυλλο

Νεος Συναξαριστης Της Ορθοδοξου Εκκλησιας Τομος 13 Συμπληρωματικος

Παλιά τιμή: €45,00
€40,50