×
Κατηγορίες
Η Συλλογή Ομιλιών και Δοκιμίων του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα παρουσιάζει διεξοδικές συζητήσεις του αχανούς φάσματος των οικουμενικών αληθειών που εμπνέουν, οι οποίες σαγήνευσαν εκατομμύρια ανθρώπους με το βιβλίο του Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 275626
ISBN: 9780876128275
Συγγραφέας: Yogananda Paramahansa
Παλιά τιμή: €22,25
€20,00
Χρόνος παράδοσης: 1-3 μέρες
Supported cards
Supported cards

Η Συλλογή Ομιλιών και Δοκιμίων του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα παρουσιάζει διεξοδικές συζητήσεις του αχανούς φάσματος των οικουμενικών αληθειών που εμπνέουν, οι οποίες σαγήνευσαν εκατομμύρια ανθρώπους με το βιβλίο του Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι. Οι αναγνώστες θα δουν ότι αυτές οι ομιλίες διαθέτουν ζωντάνια με το ανεπανάληπτο μείγμα της σοφίας που περιλαμβάνει τα πάντα, της ενθάρρυνσης και της αγάπης για την ανθρωπότητα που έκαναν τον συγγραφέα να καταξιωθεί ως ένας από τους πιο σεβαστούς και αξιόπιστους καθοδηγητές της εποχής μας στην πνευματική ζωή.
Για όλους εκείνους που προσπάθησαν ποτέ να καταλάβουν τα αινίγματα της ζωής, για εκείνους που έχουν μέσα στην καρδιά τους μια αβέβαιη ελπίδα όσον αφορά την πραγματικότητα του Θεού και για αναζητητές που έχουν ήδη στραφεί προς τον Υπέρτατο στην αναζήτησή τους, αυτή η ανθολογία ομιλιών προσφέρει πρακτική καθοδήγηση και διαφωτιστική ενόραση.

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικούΤιμή χαρακτηριστικού
Ημερομηνία Έκδοσης12/2018
Σελίδες490
ΕξώφυλλοΜαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις24χ17
ΜεταφρασμένοΝαί

Ταξίδι προς τη συνειδητοποίηση του εαυτού

Παλιά τιμή: €22,25
€20,00