×
Κατηγορίες
-...
Εκδότης: Νέα Θέσις
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 99947
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Παλιά τιμή: €15,55
€12,44

Υπάρχουν γεγονότα της καθημερινής ζωής, που χρειάζονται ανάλυσι. Ο συγγραφεύς παρουσιάζει απόψεις για ζητήματα πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά κ.λπ. τα οποία απησχόλησαν τον Ελληνικό λαό.
Πολλά από αυτά άλλαξαν.
Άλλα εξακολουθούν να υπάρχουν. Η αξία του βιβλίου έγκειται στην κρίσι περιστατικών και στην πρόβλεψι των εξελίξεων. Τα μετέπειτα συμβάντα εδικαίωσαν τας διαφόρους τοποθετήσεις του. Αυτό αποδεικνύει ορθόν τρόπον συναγωγής συμπερασμάτων, τον οποίον εβάσισε στην αρχαιοελληνική διαλεκτική.
Οι "κοινωνιολόγοι" σήμερα στην Ελλάδα αναλύουν φαινόμενα, γεγονότα κ.λπ. όταν συμβαίνουν ή αφού συμβούν. Δυστυχώς, η πρόβλεψις απουσιάζει. Το αποτέλεσμα είναι να έχωμεν κοινωνιολογικήν σκέψιν Επιμηθέως και όχι Προμηθέως, επί πλέον αι αμπελοφιλοσοφίαι των ακαταλαβίστικων αοριστιών των ψευδοκοινωνιολόγων, εις ουδέν ωφελούν, και ουδέν διδάσκουν.
Το βιβλίο του αυτό εξετάζει με ειλικρίνειαν θέματα υπό το πρίσμα της θεωρητικής σκέψεως, όπως ανελύθησαν στην εργασίαν του "Κοινωνιολόγου". 

Προδιαγραφές προϊόντων

Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Ημερομηνία Έκδοσης 1/1995
Σελίδες 342
Εξώφυλλο Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις 21χ14
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια

Θέματα πολιτικής κοινωνιολογίας.

Παλιά τιμή: €15,55
€12,44